+  PRIMER EQUIP  

La Reial Societat, os dur per al València els últims anys

Per Pere Alapont · 27 Febrer, 2015

El València té una bona oportunitat per a eixir ben situat en la taula de classificació una vegada concloga la pròxima jornada de Lliga. Obligació per als homes de Nuno és, per tant, tombar a la Reial Societat diumenge a Mestalla. Els de Sant Sebastià són un conjunt que durant els últims anys s’ha convertit en especialment problemàtic per als valencianistes, els quals no coneixen una victòria a casa contra els de Donosti des del 7 de maig de 2011.

La temporada passada, el resultat a Mestalla fou un 1 a 2, l’anterior el malauradament recordat 2 a 5, que acabà amb mocadorada i xiulada a Mestalla i Mauricio Pellegrino cessat del seu lloc a la banqueta. I encara es remunta una campanya més la mala ratxa del València contra els guipuscoans. En la 2011-2012, 0 a 1 a Mestalla amb el gol de la victòria de Griezmann.

El de diumenge vinent no serà un encontre senzill, tot i que les situacions dels equips i les mateixes plantilles i banquetes no es poden ni comparar amb les d’anys passats, però el que sí que és cert és que el València és superior i que tot el que no fóra una victòria seria un fracàs.