+  PRIMER EQUIP  

La recuperació passa pel ‘partit a partit’

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2016

La victòria sumada ahir a terres sefardites per 1 gol a 2, ha provocat que el temut descens haja quedat en un plànol quasi ja oblidat. El matalaf amb eixe panorama negre, que fins fa una setmana ofegava a tot el valencianisme, queda ja a 10 punts. Una distància considerable tenint en compte les dificultats que hi han cap de setmana darrere cap de setmana per sumar en els equips de la zona baixa de la taula classificatòria.

Evidentment però, la situació no queda arreglada només amb 2 partits i per tant queda molt de camí per davant per tal de normalitzar la dinàmica de joc i crear un nou objectiu de cara a abastar quan arribe el final de temporada. Este objectiu ha de ser el de tornar a mira cap a Europa. Unes places que amb dos triomfs i una concatenació de resultats s’ha posat de nou a tir de 2 partits, concretament a 5 punts.

De nou, el valencianisme ha de posar-se un però en la nova dinàmica en la qual es troba. Este no és altre que el missatge clar i concís que el vestidor va enviar ahir tot just sumar la victòria a l’Estadi Nuevo Los Cármenes. El ‘partit a partit’ va ser una de les paraules més repetides a la zona mixta de l’estadi. Homes amb pes, com Dani Parejo va ser un dels encarregats de portar eixe missatge. La recuperació del vestidor blanquinegre passa per crear una consciència que no ha de passar del partit més pròxim als interessos dels de Gary Neville. Este, fugint del duel inter-setmanal europeu, és el de diumenge davant un rival, directíssim com l’Athletic Club de Bilbao, equip que ara mateix ocupa l’octava posició a 4 punts dels de Mestalla.