La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Real Societat s’interessa en Bryan Gil
,

La Real Societat s’interessa en Bryan Gil

COMPARTIR

El mercat d’hivern de la temporada passada deixà una de les grans incorporacions de la temporada per al València. El club che pagava un poc menys d’un milió d’euros per a comptar amb Bryan Gil durant cinc mesos, i la seua irrupció al joc de l’equip va ser espectacular, tot i que no es va traduir en gols i en tan sols una assistència.

Etapa positiva

L’extrem es va guanyar a tot Mestalla amb les seues intervencions i Mestalla també va guanyar-se part del seu cor. De fet, la imatge de la final de la Copa del Rei on plora desconsolat parla del seu sentiment cap a la camiseta que tan sols havia vestit durant uns mesos. A més a més, la seua relació amb el vestuari era fantàstica.

Volen traspàs

Tots estos al·licients provocaren que la secretaria tècnica blanquinegra preguntara a Gattuso si acceptaria la cessió de Bryan Gil, i el tècnic italià va respondre que sí. Des d’este moment el València ha negociat amb el Tottenham, però el club anglés a este mercat d’estiu busca un traspàs, ja que Bryan Gil li va costar 25 milions d’euros + Erik Lamela.

Apareix la Real

En este context, segons Golsmedia Comunitat Valenciana, apareix el nom d’un equip damunt la taula: la Real Societat. L’equip basc sí que està dispost a ficar els diners i per això és una opció que convenç molt més al Tottenham i a Antonio Conte. Amb les noves incorporacions al club anglés és segur que Bryan Gil eixirà, però encara no es sap a quin equip.