ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La reacció de Reial Madrid TV i Tomás Roncero als últims minuts

Per Alex Alfaro · 03 Març, 2024

Nova lliurament, potser la més esperada, dels vídeos de RMTV sobre les actuacions arbitrals que aquesta vegada, com no podia ser d’una altra manera, va tindre com a protagonista a Jesús Gil Manzano i l’última jugada del partit en la qual va assenyalar el final just abans que el Madrid marcara el gol de la victòria.

Així, el canal blanc va catalogar l’arbitratge com a “inèdit” i va assegurar que “podria determinar l’esdevenir una lliga“. Però per a argumentar-ho, abans explica un a un els passos de la jugada i sentència que el partit va acabar 45 segons abans del que és degut.

“Eren set minuts d’afegit. En el 90 i 25 segons, Gil Manzano assenyala penal sobre Hugo Duro (…) i amb la correcció del VAR, tarda 2 minuts i 25 segons a reprendre’s el joc pel que el partit havia d’anar-se fins al 99 i 25 segons“, apunta el canal blanc. Que acaba sentenciant que “el gol de la victòria que anul·la de manera inèdita ocorre en el 98 i 40 segons”.

Però també s’ha fet viral la reacció de Tomás Roncero. Madridista declarat, es torna boig celebrant i la seua cara canvia en un moment quan escolta pels auriculars que efectivament l’àrbitre havia anul·lat el gol.