Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La ràdio oficial del València CF confirma la voluntat del club de renovar a Baraja

Per Marc Santiago · 07 Juny, 2023

La renovació de Rubén Baraja, si bé no era una cosa oficial, era un secret a veus entre l’entorn valencianista. L’exjugador i ara entrenador del valència es reunirà hui amb la directiva del club per a debatre sobre les condicions per a la seua renovació, que seran més focalitzades al panorama esportiu de l’entita i no tant al contractual.

Baraja vol gaudir de poder de decisió sobre el que es faça amb la plantilla i la seua reestructuració per a la temporada que ve, ja que considera que no s’ha actuat bé druant els últims períodes de fitxatges, emplenant l’equip amb jugadors cedits i amb jugadors joves sense experiència en situacions crítiques com la viscuda enguany.

Aquest matí la ràdio oficial del club confirmava l’interés d’oferir-li al Pipo la renovació com a entrenador del primer equip:

“El València CF confia plenament en Baraja. Ha sigut clau, ahí estan els números. Pròximament es reuniran amb ell”

La seua gestió del vestidor i la inclusió de jugadors de les categories inferiors del València han agradat molt a la directiva del club, qui veuen a Baraja com un entrenador que ha demostrat ser apte per al València CF. A més seguiria complint l’estratègia de Meriton per a intentar unir al club i als aficionats, al ser una llegenda del club que està involucrat de manera directa en el dia a dia del club.

Si bé Baraja vol renovar, no ho farà a qualsevol preu i és conscient de el modus operandi de Meriton, qui són experts en prometre moltes coses als seus entrenadors que després no es compleixen. Esperem que no siga el cas i que es respecte la voluntat de Baraja en tot moment.