ACTUALITAT  

El Barcelona intensifica el seu interés en Javi Guerra: Proposa 25 milions d’euros al València a terminis

Per Mauro Pérez · 05 Juny, 2024

En una recent emissió del programa esportiu “El Chiringuito de Jugones”, es va revelar que el Barcelona està duent a terme negociacions serioses per a fitxar a Javi Guerra, migcentre del València CF. El club català ha proposat pagar els 25 milions d’euros que ha taxat el club valencianista al seu jugador en tres terminis, a més els agents de Javi Guerra es van reunir ahir en les oficines del club per a tractar diversos temes.

Este moviment representa un clar indici de la determinació del Barcelona per assegurar els serveis de Guerra, qui ha demostrat ser un actiu valuós en el camp. La proposta de pagar a terminis reflecteix les actuals limitacions financeres del Barcelona, així com el seu desig d’evitar un desemborsament únic considerable, tal com ha informat Jose Alvarez.

L’eventual eixida de Javi Guerra podria significar una pèrdua significativa per al València, ja que ha sigut un jugador clau en la plantilla de Baraja, qui ell mateix ha demanat que no es desmantelle l’actual plantilla per a poder seguir amb el projecte esportiu.

Amb el mercat de fitxatges en ple apogeu, s’espera que en els pròxims dies s’aclarisca el panorama i es coneguen més detalls sobre el destí de Javi Guerra i les negociacions entre el València i el Barcelona.