ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La proposta de Puma per a renovar el seu contracte amb el València

Per Alex Alfaro · 07 Març, 2023

Malgrat la mala situació en la qual es troba el València a nivell social, econòmic i esportiu, el departament de màrqueting ha aconseguit al llarg de les últimes temporades que els ingressos en concepte de publicitat no caiguen considerablement des dels anys d’UEFA Champions League. 

Una de les empreses que més ha apostat al València en els últims anys és Puma i és que a pesar que no finalitza contracte fins a la pròxima temporada, el València i la marca esportiva ja es troben ultimant les negociacions per a estirar la seua relació a llarg termini, tal com ha avançat Golsmedia.

En Blanquinegres ja vam informar fa mesos de l’interés del València a poder renovar, encara que les negociacions han avançat i es troben en una situació molt més profitosa per a les dos parts.

És més, segons este mitjà de comunicació, la idea és allargar la vinculació entre 8 i 10 temporades més. Un dels principals motius pels quals Puma ha volgut continuar apostant pel València són les dades de vendes altes i interessants per a una marca com és el cas de Puma. Les dades han augmentat fins i tot els registres previstos quan es va signar l’acord.

Però l’acord no es queda ací sinó que té un gran projecte comú amb el club per a la confecció d’una gran botiga en el nou estadi del València C.F que es finançaria a mitjes  i que donaria a Puma la visibilitat com partner que es busca en acord d’aquest estil.

A pesar que l’acord encara no està tancat, per al club, Puma és l’absoluta prioritat en estos moments de la negociació, encara que mentre no estiga signat el contracte tot pot ocórrer. Durant estos últims mesos, diferents marques s’han acostat per a preguntar condicions al València, però Puma està per davant de totes elles.

El València es troba molt satisfet amb el comportament de Puma amb el València al llarg de les últimes temporades i no sols a nivell de vendes, sinó de prestigi i imatge que atorga tindre al teu costat a unes de les cinc marques de roba més importants a nivell mundial.