ACTUALITAT  

La primera opció del València si es tanca la venda de Koba

Per Blanquinegres · 22 Gener, 2024

El València es troba ultimant els detalls de la venda de Koba Koindredi a l’Estoril per una quantitat molt pròxima als tres milions d’euros. Les diferències entre els dos clubs són mínimes i en els pròxims dies s’arribarà a un acord.

Ha sigut una operació que s’ha dut a terme per fora de la direcció esportiva del València. El club de Mestalla se l’ha trobada completament feta i no ha sigut una opció en la qual hagen treballat.

Si finalment no ocorre gens rar amb l’operació de Koba, el València té molt clara quina és la seua opció número u. Peter Federico és l’extrem que vol la direcció des del mes d’agost. La direcció esportiva ha treballat en altres opcions, com és el seu deure, per si en els últims dies de mercat Peter Federico es cansa d’esperar al València. Però el compromís entre les dos parts és que intentaran apurar els temps.

L’entorn de Peter Federico tenia coneixements aquest cap de setmana que el València estava tractant de dur a terme l’operació de Koba Koindredi. Tal com va publicar el diari Marca des de Madrid, equips com el Rayo Vallecano, Getafe, Vila-real o Las Palmas han preguntat pel futbolista, però de moment el jugador continua triant el València.

El mercat de gener comença a accelerar-se i a encarar el seu tram final. Poc més d’una setmana perquè es tanque la persiana i al València saben que el temps no corre al seu favor.