Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La primera exigència de Yunus cabreja als italians

Per Blanquinegres · 01 Agost, 2023

Luigi Riccio, segon de Gattuso al València CF i en l’AC Milan li dona ja la benvinguda a Yunus Musah, camí d’Itàlia per a signar, on el jugador hauria demanat el número de Ronaldinho.

El València i l’AC Milan han arribat a un acord per a traspassar a Yunus Musah per una quantitat pròxima als 20 milions d’euros. A falta de la revisió mèdica del jugador i l’oficialització del traspàs, tots dos clubs van ultimar aquest dilluns la documentació per la qual el nord-americà marxarà a l’històric club italià.

El futbolista aquest dimarts no va acudir a l’entrenament i es troba viatjant cap al país transalpí per a completar el traspàs, serà el moment en el qual siga oficial. I, a tenor del que ha publicat la Gazzetta dello Sport, Yunus arriba decidit a no passar desapercebut hauria demanat el número de Ronaldinho, en concret el 80.

Una decisió que ha sigut criticada pels aficionats en ser un dels pocs que han demanat aqueix dorsal. A més, Luigi Riccio, segon entrenador de Gattuso, ha explicat altres coses que ha de millorar: Ha d’augmentar el nombre de gols que marca. Marca molt pocs per a les seues característiques. Té un gran tir des de la banda. S’afirma en termes de balística, però ací també necessita créixer. Necessita marcar alguns gols més”