Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  SOCIAL  

La presència el dissabte de Lim, en l’aire

Per Blanquinegres · 30 Septembre, 2014

El dessitg de Peter Lim de poder assistir i gaudir de Mestalla, equip i afició, estava previst per al partit del dissabte davant l’Atlètic de Madrid, però la falta d’un acord definitiu frena esta possibilitat.

 

Quan Rodrigo Moreno, Dani Parejo i Nuno viatjaren cap a Singapur per a expandir la marca VCF, tots tres tingueren l’oportunitat de conèixer al pròxim nou propietari del club blanquinegre. En el cap de magnat asiàtic estava la idea d’assistir com nou amo del València Club de Futbol al partit que els de Mestalla tenen el dissabte 4 d’Octubre.

Eixa idea encara es manté al cap del senyor Lim, però les últimes dilacions en la firma definitiva, deixen penjant d’un fil esta possibilitat, malgrat els esforços que fa el magnat des de la distància.

La presència de Lim a la llotja de Mestalla faria pujar el morbo al partit per diversos motius. Primerament, l’afició valencianista podria respirar tranquil·la ja que l’acord entre Meriton-Bankia, estaria molt a prop, o inclús seria un fet. Per fi, l’afició blanquinegra podria tindre la tan anhelada foto del seu nou propietari amb el seu nou equip i afició. Per últim, la presentació de Peter Lim a la societat valencianista coincidiria justament davant un equip al qual Lim se l’ha vinculat en multitud d’ocasions, el conjunt matalafer.