+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Premier estreta el cercle per Abdennour

Per Blanquinegres · 15 Agost, 2016

La Premier League continua molt atenta a qualsevol oportunitat que puga sorgir dels moviments al vestidor valencianista. Després dels interessos de l’Arsenal per Mustafi, arriba el moment en el que l’Everton pregunta per Aymen Abdennour. D’esta forma el jugador tunisià deixaria la disciplina blanquinegra just un any després de aterrar al VCF.

Des d’Anglaterra s’apunta a una possible oferta no superior als 17 milions d’euros per el central del VCF. El mateix Peter Lim amb el seu últim viatge a Londres podria haver pres el comandament d’esta operació que de vore la llum verda acabaria amb qualsevol problema amb el Fair Play Financer.

L’Everton per la seua banda, també porta en cartera diferents opcions per tal de suplir la baixa de Stones últim fitxatge dels projecte Champions del Manchester City de Pep Guardiola pel que l’eixida d’un Abdennour marcat per el cos tècnic i l’afició després de la presentació no quedaria tan finiquitats com altres moviments que el conjunt de Mestalla té davant la taula.