ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La possible alineació indeguda del Reial Madrid que li podria costar car al València

Per Alex Alfaro · 14 Maig, 2023

Anit es va produir una situació especialment cridanera en el Reial Madrid-Getafe que podria fins i tot donar una consideració d’alineació indeguda. Va ser en el minut 84 i amb motiu de la lesió del francés Camavinga. En eixe instant el Reial Madrid va dur a terme un canvi retirant-se inicialment Marco Asensio del camp, després de marcar el gol de la trobada, i entrant en el seu lloc Odriozola. Fins al punt que Asensio ja havia abandonat el camp, és a dir havia eixit ja del terreny reglamentari.

Però llavors, i davant l’alarma de Camavinga, que estava reclamant el canvi, el col·legiat Martínez Munuera va autoritzar que no fora el balear sinó el jugador francés qui finalment deixara la trobada. I és ací on sorgeix aquesta conjuntura.

La norma 3 de la Regles de Joc de la International Board diu el següent quant al procediment de les substitucions: “Les substitucions seran efectives quan el suplent entre en el terreny de joc; des d’eixe moment, el jugador que es retira passa a ser un jugador substituït, i el suplent es converteix en jugador, per la qual cosa podrà reprendre el joc”.

Perquè això es produïsca hauria d’haver-hi una denúncia del mateix Getafe o de qualsevol altre club davant el Comité de Competició de la RFEF i el termini de la qual conclourà aquest dimarts a les 14.00 hores.