Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La possible alineació d’Espanya per a enfrontar-se a Alemanya

Per Alex Alfaro · 27 Novembre, 2022

Espanya s’enfronta a Alemanya en un partit que pot assegurar la seua compareixença en els huitens de final de la Copa del Món. Després de la gran victòria de l’equip de Luis Enrique enfront de Costa Rica, arriba el primer rival important en el camí a ser els millors. A partir de les 20.00 es paralitza la selecció a la recerca dels tres punts.

Els 26 jugadors estan a la disposició de Luis Enrique, aixina que són molt bones notícies. Hugo Guillamón podria jugar en en la segona part i està perfectament del genoll. Al llarg de la vesprada d’ahir es van entrenar els jugadors i el seleccionador no va donar cap pista de la possible alineació per al dia de demà. S’espera algunes modificacions, com és el cas del lateral dret i el davanter, que podria ser Morata.

Espanya no perd un partit oficial enfront d’Alemanya des del 88 i hui no ha de ser en cap cas una excepció. A més, està previst que l’estadi estiga ple fins a les banderes amb prop de 50000 espectadors.

Es tracta d’un partit de vida o mort per a la selecció d’Alemanya ja que una victòria en el dia de hui d’Espanya els deixa completament fora del mundial i sense possibilitat de repesca.

“Jo em trobe molt millor gestionant problemes. No vos rigueu. Em trobe més còmode quan cal alçar la moral. Quan més fotut. Esta setmana ha sigut molt tranquil·la”

El possible onze d’Espanya

És complicat poder llegir i endevinar, però apostem per este onze: Unai Simón, Jordi Alba, Laporte, Rodrigo, Carvajal, Busquets, Pedri, Gavi, Ferran, Nico Williams, Asensio