Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La posició prioritària del València en este mercat

Per Blanquinegres · 27 Juny, 2023

El València CF afronta un altre mercat de fitxatges sabent que el seu propietari té l’aparador obert. Per a Peter Lim no hi ha intocables, no hi ha intransferibles. És un mercat obert al major postor.

Si algú podia pensar que la nefasta temporada que ha acabat amb l’equip a la vora del precipici, anava a canviar la visió del propietari,  i l’angoixa de veure’s prop del descens durant més de mitja temporada, anava a fer que Lim reaccionara, està equivocat. La política és clara i marcada i així ho ha fet saber als seus executius a València. Tant tinc, tant gaste. Inversió zero.

El mandatari singapurense no posarà més diners, tal com ha informat la Cadena Cope.  Fa temps que va decidir això. Si cal injectar capital, ho fa per a suplir altres clivelles econòmiques. Si cal capitalitzar per a reduir deute, ho fa, però una altra cosa diferent és traure la chequera i posar a fons perdut, diners en el calaix per a acudir al mercat per a reforçar la plantilla.

Quant a les vendes, no hi ha intransferibles. Gayà està en venda? La resposta és sí. El capità acaba de renovar el mes d’octubre passat fins a juny de 2027. Una vegada més, el jugador va demostrar la seua fidelitat absoluta al club renunciant a altres clubs de major entitat. Però això no li salva d’una possible venda. La plantilla valencianista no està sobrada de valors de mercat i els futbolistes apetibles, estan comptats amb els dits d’una mà. Gayà, Mamardashvili, André Almeida, Yunus (per la seua joventut), Diakhaby, Javi Guerra (per la seua irrupció)….i para de comptar.

Segons ha informat Relevo, la urgència màxima per al València hui dia és la de trobar un pivot, posició que es vol reforçar independentment que hi haja o no eixides. El club està barallant per a un possible retorn de Nico González, però la prioritat del migcampista és quedar-se en l’FC Barcelona i si no, l’opció de cessió al Betis la veu amb molt bons ulls.

Més enllà de Nico, el València ha seguit amb els seus sondejos, i en eixa llista estan jugadors com Paul Akouokou o Vini Souza. L’opció del jugador del Betis és complicada perquè els andalusos volen escometre una venda ja que acaba contracte en 2024. Mentre que la de Vini Souza és més assequible atés que l’equip d’origen del pivot (Lommel) no ha ascendit a la primera divisió belga. El problema en aquest cas ve que el citat club pertany al ‘grup City‘, per la qual cosa un moviment natural del jugador seria anar al Girona, club també del conglomerat citizen.