ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La posició del València en LaLiga EA Sports sense les errades del VAR

Per Javi Richart · 27 Novembre, 2023

Les errades arbitrals són motiu de polèmica cada cap de setmana a LaLiga EA Sports, i condicionen en gran manera la classificació de la competició. Per això, la pàgina Archivo VAR comptabilitza cada jornada els punts de cada equip, basant-se en les errades que comet el VAR a favor i en contra del seu equip.

Actualment, el València CF ocupa la 10a posició a LaLiga EA Sports amb 19 punts després de finalitzar la jornada 14. En canvi, a la classificació sense errades al VAR baixaria fins al 13è lloc i perdria 4 punts, és a dir, en tindria 15.

Aquesta taula té en compte 4 aspectes principals als quals la tecnologia arbitral pot intervindre: Gols anul·lats de forma errònia, gols vàlids de forma errònia, penals no assenyalats de forma errònia i penals assenyalats de forma errònia.

Pel que fa a la resta d’equips, hi ha canvis significatius. El líder de la lliga no seria ni Girona i Reial Madrid, sinó el FC Barcelona, qui es troba 4t amb 31 punts, 3 menys dels que tindria sense les errades al VAR. A més a més, a les posicions de descens a LaLiga Hypermotion hi hauria un canvi, el Celta de Vigo de Rafa Benítez eixiria de la zona roja pel RCD Mallorca.