ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La polivalència de Soler, clau per a Bordalás

Per Gerard Gálvez · 10 Agost, 2021

José Bordalás té una plantilla escassa de jugadors del primer equip. La falta de fitxatges fa que l’entrenador haja de confiar en els jugadors que té per a realitzar una temporada digna. Per a això, la polivalència dels jugadors és clau per a Bordalás, ja que és important per a ell saber que hi ha jugadors capaços de rendir en diferents posicions. Un d’ells és Carlos Soler.

En el centre

Carlos Soler es va convertir en el migcampista titular i líder del València la temporada passada. El jugador es va veure jugant en un doble pivote, sent protagonista en l’eixida de pilota i baixant la seua posició prop dels centrals. No obstant això, on Carlos més ha brillat és jugant prop de l’àrea, amb arribada a la porteria rival i amb rematada. Així ho ha fet en els JJOO.

En banda

No és un lloc nou per a Carlos Soler. En el 4-4-2 de Marcelino, Carlos Soler ja va jugar escorat a banda dreta. A Bordalás, igual que a Marcelino, li agrada comptar amb un jugador en banda que siga capaç d’entrar cap a dins, provocar una superioritat numèrica en el centre del camp i deixar la banda per al lateral, en aquest cas, Thierry Correia.

Yunus – Soler

Aquesta serà una parella que puga intercanviar posicions durant la temporada. Tant l’americà com l’espanyol poden jugar en ambdues posicions i Bordalás té clar que Yunus ha de jugar en el mig del camp. D’aquesta manera, i veient que l’altre migcampista seria el fitxatge del ‘6’, seria possible que Soler jugue en banda i Yunus al centre. O viceversa.