ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Policia imputa a ultres del Mallorca per insults contra Vinicius i Tebas

Per Alex Alfaro · 02 Juny, 2023

Nou capítol d’atacs ofensius relacionat amb el jugador del Reial Madrid i el president de LaLiga. Segons UH Mallorca, la policia ha identificat a un grup d’ultres celebrant amb càntics, mentre aquestes pancartes s’observen al fons amb missatges discriminatòries cap a Vinicius Jr i Javier Tebas. Els fets van succeir el dijous 25 de maig en els limítrofs de Son Moix.

“Vinicius fem. La teua pell no té cura”, “Puta lliga, Tebes mor-te”, han sigut els dos missatges pels quals els ultres del Mallorca han sigut identificats i acusats per la Policia, que ha interceptat tot el material que estava penjat i que contenia insults racistes cap al jugador i faltes de respecte cap al president.

El Reial Madrid, el dia que es van produir aquests fets, no jugava a Palma, sinó que estava disputant el partit corresponent de la jornada 35 a Mestalla. Quan la Unitat de Drons de la Policia sobrevolava amb un dispositiu la zona, es va adonar de la presència dels ultres bermellons i del contingut ofensiu de les pancartes. Després del seu reconeixement han sigut imputats per delicte d’odi.