ACTUALITAT  

La Policia identifica a un segon aficionat que va proferir insults racistes a Vinicius Jr

Per Marc Santiago · 23 Maig, 2023

Els successos del passat diumenge mentre es disputava el partit entre el València i el Reial Madrid han fet parlar molt, on mitjans de comunicació de tot el món s’han fet eco de la notícia i les xarxes socials s’han inundat de comentaris debatent sobre el racisme en el món del futbol. Està clar que són actes injustificables i inadmissibles en un camp de futbol, on lamentablement cada vegada es veuen més situacions similars i que no se’ls dona la cobertura adequada.

El València ja va ajudar a la Policia Nacional a identificar a l’aficionat que va insultar al jove jugador brasiler Vinicius Jr, al que li comunicaren la prohibició de tornar a entrar a Mestalla de per vida. Segons informa la cadena SER, la policia ja ha identificat a un segon aficionat i no es descarten més identificacions en les pròximes hores.

Aquest matí la policia ha detingut a un grup d’aficionats de l’Atlètic de Madrid pel mateix i potser açò serà el precedent del que passarà el pròxims dies a València.

El futbol no pot permetre’s que gent com aquesta isca impune dels seus actes i ha de perseguir i castigar a tots aquells que realitzen i cometen delictes d’odi contra qualsevol persona per la seua raça, religió, orientació sexual ni gènere.