+  PRIMER EQUIP  

La plantilla del València, la segona més jove d’entre les 20 més poderoses

Per Pere Alapont · 03 Abril, 2015

El llavat de cara viscut pel València des de l’inici de temporada i la renovació, quasi al complet, de l’estructura interna de la plantilla valencianista han suposat que del conjunt de Mestalla torne a parlar-se per a bé i comence a ser protagonista als anàlisis estadístics més positius.

Els fitxatges arribats aquesta campanya han fet un gran bot de qualitat a l’equip, el qual feia temps que no disposava d’homes tan competitius, amb tanta fam d’èxit i superació. I, a més, joves. Si observem les dades sobre els valors de les entitats futboleres més poderoses d’Europa i, per tant, del món, podem observar que el València està la número 18, quasi tocant els dos equips de la ciutat de Milà i per davant d’altres esquadres de renom com les de l’Oporto o el Schalke O4.

Una dada que encara deixarà més satisfets als valencianistes és que, d’entre els 20 clubs més poderosos de què estem parlant, el València té la segona plantilla amb una mitjana d’edat més jove (24,9 anys), només per darrere del Schalke (24,8).

Jugadors joves, amb projecció i amb un alt valor de mercat. Estes són les característiques dels homes que conformen l’esquadra del rat penat, al qual se li han donat ales, per fi, per a volar molt alt per Europa.