+  PRIMER EQUIP  

La plantilla del València es revaloritza significativament

Per Pere Alapont · 30 Març, 2015

L’excel·lent temporada que està realitzant el València pot explicar-se, entre diverses raons, per la incorporació i bon rendiment de molts dels nous futbolistes vinguts, els quals estan fent que l’equip puga estar lluitant encara pel títol de Lliga. La gran temporada del club de Mestalla i el gran rendiment de la plantilla fa que els preus d’alguns jugadors comencen a disparar-se i molts clubs europeus ja toquen a la porta.

Si ens dirigim a webs d’estadístiques com Transfermarkt, el valor total de la plantilla ve augmentat considerablement al llarg de la temporada. De les xifres no hem de fiar-nos al 100%, ja que són aproximacions que es van actualitzant i que, jugadors com Otamendi, per exemple, se’ls estima un valor molt inferior al que tenen realment.

A continuació mostrem alguns dels jugadors que han vist augmentat el seu valor als últims mesos, recordant que són xifres que decideix la web sobre la qual parlem:

Otamendi: de 12 a 18 (50 milions). En este cas ens referim al valor de la clàusula que el València no negociarà i que ja hi ha algun club dispost a pagar-la com el Manchester United.

Mustafi: de 7 a 12 milions, i en clar augment progressiu.

Gayà: de 2,5 a 15 milions. El canterà té una clàusula de 18 milions i el València treballa en la seua renovació, que augmentaria la clàusula fins als 40-50 milions.

Barragán: de 2 a 3 milions.

Orban: de 3,5 a 4 milions.

Enzo Pérez: de 23 a 25 milions.

André Gomes: de 12 a 15 (50 milions). També en el cas d’André el club es referirà a la seua clàusula. Pel portugués sospiren els millors clubs de la Premier que ja s’especula que estarien disposats a pagar uns 35 milions.

Piatti: de 4 a 6 milions. A més, ha passat de ser un jugador desnonat a ser peça fonamental del gran moment del València. La seua cotització va en augment.

Paco Alcàcer: de 12 a 20 milions. A pesar de no haver estat al nivell amb el qual va acabar la passada campanya, el jugador de Torret es va consagrant com un jove davanter de present i futur. Té clàusula de 80 milions.

Feghouli: 15 milions. A pesar de tenir una estimació de preu igual que a la del començament de la lliga, el seu gran nivell fan que la seua cotització vaja en augment.

Dani Parejo: 15 milions. Tampoc ha vist augmentat el seu valor, però el capità d’este gran València i màxim golejador de l’equip, cotitza clarament a l’alça.

A més, altra xifra significant més global és la que apuntava el company Vicent Marco al seu compte personal de Twitter també basant-se en xifres de la mateixa web. Fa un any el valor de mercat del total de l’equip valencianista era de 118 milions d’euros i ara és de 218 amb 5 jugadors menys en plantilla.