La millor informació del ValènciaCF en valencià

La pilota protagonitza el tercer entrenament a Suïssa
,

La pilota protagonitza el tercer entrenament a Suïssa

COMPARTIR

-->

El València s’ha exercitat a l’Estadi de Lens per tercera volta a l’stage de Suïssa a una sessió vespertina amb la pilota com a principal protagonista des de l’inici fins al final de l’entrenament.

La sessió ha començat després d’una breu xarrada del tècnic asturià a tota la plantilla i des que ha terminat, els jugadors han tingut la pilota als peus. Després d’uns exercicis de calfament, Marcelino ha dividit l’equip en dos grups per a fer una mena de partit.

Marcelino ha volgut incidir molt a aquesta sessió en l’aspecte tàctic més que a l’apartat físic, que ja varen treballar a la jornada d’ahir. Parejo ha sigut un dels més actius a l’entrenament i dels que més ha destacat.

El tècnic asturià ha volgut preparar els conceptes que possarà en pràctica demà a la vesprada en el partit davant el Sion a l’Estadi de Tourbillon (18.45h). El conjunt suís ja ha començat la lliga en un partit que va perdre per golejada front al Basilea. No obstant això, com el Mònaco, està més rodat que un València que acaba d’arrancar la pretemporada.

La sessió ha sigut, quasi sencera, treballant l’eixida de la pilota i el joc per bandes, un nou concepte que Marcelino García Toral està treballant a l’stage de Suïssa i que no tenia tanta importància la passada temporada.

Per acabar la sessió, el cos tècnic ha dividit la plantilla en quatre equips i ha fet partits reduïts amb els equips que es quedaven fora com a suports. Un exercici per a treballar l’eixida de pilota en situacions de poc espai als partits.

Una vegada acabats els partits reduïts, l’equip ha fet exercicis d’estirament per a descarregar els músculs després d’una sessió molt llarga.