Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La petició de Baraja al club mentre es resol l’operació de Rafa Mir

Per Alex Alfaro · 26 Agost, 2023

El València CF ha arribat als últims set dies de mercat sense haver-li donat al seu entrenador, Rubén Baraja, les eines necessàries per a poder configurar un onze de totals garanties en la Liga, i principalment sense pràcticament alternatives per a canviar partits o per a poder variar quan arriben lesions o sancions, que arribaran.

Des d’eixe dia, el club únicament ha pogut tancar a Sergi Canós i s’ha centrat en aconseguir donar eixides i tractar de tancar la cessió de Rafa Mir, que no l’ha atacada amb força fins a aquest passat dimecres, i després de prèvia estreta de l’entrenador de manera interna

Baraja ha sigut pacient, no ha apretat al club sabedor de les estretors marcades per Lim, una cosa que ell va acceptar, però tampoc esperava que s’arribara a l’última setmana de mercat amb tan pocs reforços. Per això, espera que el club accelere de manera imminent per Amallah i aconseguisquen una peça que creen seria molt important en aquesta plantilla. Aquest migdia compareixerà per última vegada en una prèvia de partit amb el mercat obert, i caldrà escoltar les seues declaracions sobre el mercat.

El club ha tingut una política clara de retallades salarials, que es va decidir per part de Peter Lim entre abril i maig, i que els gestors que hi ha a València coneixien, i que ha passat per eixides, moltes, abans que poder signar jugadors.