ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

La pedrera té opcions amb Bordalás

Per Gerard Gálvez · 06 Agost, 2021

Bordalás s’ha reunit amb Peter Lim. L’entrenador i el màxim accionista s’han vist les cares i han acordat reforçar a l’equip. No obstant això, la plantilla necessita entre 5 i 6 fitxatges per a tornar a ser competitius, una cosa completament inassolible per al València encara que faça un gran esforç econòmic. Per això, hi ha diversos jugadors del València Mestalla que tenen opcions per a quedar-se en la plantilla i tindre minuts.

Mamardashvili

El més clar de tots. Venia per a ser el tercer porter i jugar al València Mestalla. No obstant això, la lesió de Cillessen i les seues grans actuacions han fet recapacitar a Bordalás, fins al punt que és el principal candidat per a defensar els pals de Mestalla davant el Getafe. El València vol traure a Jaume, mentre que el georgià ha avançat a Rivero.

Jesús Vázquez

El lateral ha destacat aquesta pretemporada i ha sorgit com a alternativa a Gayà, podent jugar, fins i tot, amb un doble lateral en el costat esquerrà, cosa que agrada a Bordalás. És d’un perfil que agrada a l’entrenador, ja que és alt i fort. Ara mateix, té gran avantatge sobre Lato, que no compleix aquest perfil i no ha debutat encara aquesta pretemporada.

Burlamaqui

El peruà ha sigut una de les sorpreses de la pretemporada. Un jugador amb qualitat tècnica però que no té problema a posar-se dur en defensa. Les baixes de Racic, Koba o Soler han ajudat al fet que tinga minuts i haja sorprés. Caldrà veure quan tots estiguen disponibles, però no seria una sorpresa que es quedara en plantilla.

Joseda

El lateral dret pot aprofitar el buit que hi ha en aquesta posició. Thierry Correia és el titular, sí, però hi ha buit com a suplent. Wass sembla que no seguirà, mentre que Piccini no convenç a Bordalás pel seu estat físic. Això, sumat al fet que el lateral no és una prioritat per a fitxar pot ser la clau de l’èxit per a Joseda, qui s’ha mostrat seriós i amb bones actuacions aquesta pretemporada.