ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La parella de centrals que prepara Baraja per a enfrontar-se al Mallorca

Per Alex Alfaro · 04 Octubre, 2023

La baixa de Diakhaby, que hui s’ha de fer proves per a determinar l’abast de la seua lesió, i l’absència d’efectius en el lateral esquerre, que ha fet que siga Cenk el que s’acople a esta posició, permetran un fet sense precedents al València. Per molt que puga semblar estrany, Gabriel Paulista i Cristian Mosquera mai han jugat junts formant parella de centrals al València, en partit oficial.

Baraja té al cap que siga aquesta parella la que forme en el centre de la seua habitual defensa de quatre homes. Cenk seguiria en el flanc esquerre i Thierry o Foulquier (en principi tornen els dos després de superar sengles lesions) jugarien en el lateral dret.

Mosquera ha jugat 17 partits oficials amb el València. De fet, Bordalás li va fer debutar el 16 de gener de 2022 en partit de Copa contra l’Atlètic Balears i després va comptar amb ell a causa de la greu lesió que va patir Gabriel Paulista en eixa temporada. Bordalás li solia utilitzar en línia de tres al costat d’Alderete i Diakhaby. En els set partits que va jugar en eixa temporada mai va coincidir en una convocatòria amb el central brasiler.