ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La parella de Borja Iglesias puja una foto del València

Per Blanquinegres · 20 Juny, 2024

Baraja té una prioritat absoluta i és millorar el paper ofensiu de l’equip. Aconseguir més gols i no dependre exclusivament d’Hugo Duro. Per a això, el València està tractant de tancar una peça amb la qual puga comptar Rubén Baraja abans que comencen els entrenaments a la Ciutat Esportiva de Paterna el pròxim 8 de juliol.

En este escenari el València ja ha contactat amb Borja Iglesias per a conéixer la seua situació i saber les possibilitats d’estudiar una cessió, tal com ha informat ElDesmarque.

La idea que té Rubén Baraja és la de poder jugar amb un 4-4-2 i per a això amb l’eixida de Yaremchuk és una prioritat màxima. Però Baraja no vol esperar, com va ocórrer l’any passat, fins a l’últim dia del mercat.

No obstant això, les primeres impressions és que el salari és excessivament elevat i dubten que el Betis vaja a posar facilitats per a la seua eixida.

La parella de Borja Iglesias puja una foto del València

A més, coincidint amb l’idea en el qual ha eixida la notícia, la parella del futbolista, Maria Valero, ha publicat en les seues xarxes socials una foto d’una mítica samarreta del València.

Imagen