ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La pancarta que ha aparegut en el Nou Mestalla

Per Alex Alfaro · 24 Novembre, 2023

El Nou Mestalla ha començat el dia amb una pancarta contra el conveni. Les fotografies han sigut mostrades pel col·lectiu Free VCF, l’activitat principal del qual és la de col·locar pancartes impactants en diferents punts estratègics de la ciutat contra Peter Lim.

Sota el lema “no al conveni”, continuen havent-hi veus crítiques que pensen que les autoritats no haurien de negociar ni atendre el València C.F i concretament a Meriton. Encara que la pilota està ara mateix en la teulada del club (ha de començar les obres per a poder negociar el conveni) hi ha un sector de l’afició que es mostra poc inclinat a aquest segon pas i així ho fa saber amb accions com aquesta. Per descomptat, hi ha divisió d’opinions. A primera hora del matí ja va ser retirada.

La idea, tal com va reconéixer el propi Ajuntament és que “només en el moment en què el València C.F reprenga efectivament les obres s’entaularan negociacions per a avançar en un conveni que partirà de l’esborrany realitzat per l’anterior govern municipal, encara que amb incorporacions que garantisquen que el club complisca amb la ciutat. Entre les incorporacions que no es preveien en l’esborrany del conveni realitzat per l’anterior equip de govern, s’inclourà, entre altres, una programació temporal de les obres amb penalitats en cas d’incompliment que hauran de garantir-se mitjançant aval bancari, així com detalle de les fonts de finançament de les obres del Nou Estadi”.