La millor informació del ValènciaCF en valencià

La parella de Soler recull les seues pertinences de la Ciutat Esportiva
,

La parella de Soler recull les seues pertinences de la Ciutat Esportiva

COMPARTIR

La venda de Carlos Soler al París Saint-Germain és una realitat. Tot i que ahir per la vesprada el club francés canvià totes les condicions de la negociació, tot apunta que finalment es manté el principi d’acord que existia entre els dos equips i el migcampista valencià jugarà l’any que ve a la capital francesa amb futbolistes com Messi, Neymar o Mbappé.

Visita a Paterna

Segons Onda Deportiva, està previst que el fitxatge es tanque durant el matí de hui i esta vesprada ja viatge a París, on passarà el reconeixement mèdic. I és que hui la seua parella, Marta Marchena, ha passat per la Ciutat Esportiva de Paterna per a agafar totes les pertinences del futbolista, que ja està preparat per a eixir del club.

18 + 2

La venda ha de concretar-se en 18 milions més dos més en bonus. El principi d’acord era amb estes condicions, però després el PSG comentà que esta incorporació no podia donar-se perquè superava el seu Fair Play Financer. Miraculosament, de nou este matí tornava a ser una realitat el fitxatge, tant de bo per estes mateixes xifres.