+  PRIMER EQUIP  

La nova Senyera encisa al vestidor

Per Pere Alapont · 13 Maig, 2015

La sorpresa que va suposar dissabte passat la notícia que el València anava a estrenar la nova camiseta Adidas de la Senyera per a jugar contra el Reial Madrid va provocar una gran emoció per a l’afició. La camiseta que més ha triomfat sempre entre els seguidors torna per a la pròxima temporada amb un disseny molt cuidat i que de segur arrassarà a les tendes.

El vestidor també ha mostrat la seua satisfacció per la nova equipació que volen passejar pels camps més importants del futbol europeu, i així ho ha afirmat el central Nicolás Otamendi: “Esta camiseta l’han utilitzat jugadors històrics i gastar-la nosaltres és important. Tinc ganes de vestir-la en competicions oficals”.

Els jugadors valencians de la plantilla són els qui més orgullosos estan de la seua nova camiseta. José Luis Gayà, de Pedreguer, ha manifestat que la senyera sempre li ha agradat molt i que l’ha viscuda “des de ben xicotet” i ha declarat que a ell li agrada i l’admira especialment. El torrentí Paco Alcácer també ha confessat que per a un valencià que juga al València és molt bonic vestir la senyera.

La nova camiseta, que porta camí de ser un èxit de vendes, es posarà a la venda en tendes al mes de juliol i sembla que tornarà a ser la favorita de l’afició. I és que el capità de l’equip ho ha dit més clar que ningú: “Tot i que mai ha sigut la primera equipació, sempre ha sigut la preferida per a la gent”.