ACTUALITAT  

La nova acció de LaLiga per a lluitar contra el racisme

Per Manel Rumbau · 13 Març, 2024

LaLiga continua amb la seua campanya contra el racisme. I és que, a diferència del nul tractament que va tindre l’escàndol racista que va patir Mouctar Diakhaby al Nou Mirandilla de Cadis, l’organització del futbol espanyol no ha parat encara de portar a terme iniciatives arrel del cas Vinicius. És per això que l’organisme, amb motiu del Dia Mundial de l’Eliminació de la Discriminació Racial el 21 de març, ha presentat #1voiceVSRACISM, una iniciativa que busca sensibilitzar sobre la urgència d’erradicar el racisme en tots els àmbits.

#1voiceVSRACISM, d’aquesta forma, es suma als anteriors Unity VS Racism i Together VS Racism, destacant enguany amb un himne creat en col·laboració amb Little Spain. Aquest, tal com ha informat la LaLiga, ressonarà a tots els estadis del futbol espanyol durant este pròxim cap de setmana.

A més, els jugadors dels 42 clubs de la competició lluiran camisetes commemoratives en els partits de la jornada 29 de LaLiga EA Sports i la jornada 31 de LaLiga Hypermotion, reafirmant el seu compromís en la lluita contra el racisme. En el cas del València, l’estadi de la Ceràmica de Vila-real serà l’escenari on tindrà lloc la seua pròpia reivindicació amb la campanya.