La millor informació del ValènciaCF en valencià

Neto va tornar a alçar la “muralla” i va a la caça del seu rècord
,

Neto va tornar a alçar la “muralla” i va a la caça del seu rècord

COMPARTIR

728-90

Neto va tornar a tirar el tancament a la seua porteria davant el Vila-real CF i ja són 14 partits en el que va de curs, amb el que el porter brasiler va camí d’aconseguir el seu major número de “clean sheets” reeixit amb la ACF Fiorentina la temporada 2013.14, quan va elevar la seua marca a 16 trobades en totes les competicions.

En silenci, amb humilitat i treball, el meta ha trobat al Valencia CF el seu lloc amb el qual continua creixent al costat de l’equip. Segur i fiable, Neto encaixa un gol cada 105 minuts, els seus millors registres a Europa sempre que ha tingut continuïtat sota els pals (amb la Juventus va rebre un gol cada 134 minuts la temporada 2016.17, però només va disputar 1.214 minuts), però com ell reconeix… treballa duro per a continuar millorant.

Defensant la porteria de la ACF Fiorentina, l’exercici en el qual li va posar el cadenat a la seua porteria en 16 partits, rebia un gol cada 86 minuts, uns registres que està millorant amb el Valencia CF amb el gran nivell que està presentant en el curs actual, on va a la caça del seu rècord de “clean sheets”. La seua pròxima parada? El Benito Villamarín este diumenge a les 20.45 hores.