Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La milionària oferta que li ha arribat al València per Javi Guerra

Per Blanquinegres · 25 Agost, 2023

El València C.F ha fet de l’Acadèmia el seu principal actiu en aquesta última temporada. La irrupció en el primer equip de Diego López, Alberto Marí i de principalment Javi Guerra ha provocat que mig món del futbol es fixe en les seues habilitats.

Tots els analistes coincideixen que Javi Guerra serà un gran futbolista i per tant d’un gran valor monetari. El seu rendiment en un context de summa dificultat va meravellar a tots, fins al punt de guanyar-se la titularitat en els últims partits del campionat.

Aquesta campanya l’ha arrancada al mateix nivell, en dos segones parts en les quals ha marcat un gol i ha tingut participació activa en el joc.

Segons va informar durant el dia d’ahir Fran Guaita en la Cadena SER, aquest estiu un club estranger va mostrar interés en el migcampista, arribant a oferir una quantitat més elevada que el traspàs de Yunus al Milà. És a dir, aquest mateix estiu ha arribat una oferta superior als 20 milions d’euros que va pagar el Milan.

No obstant això, des de les oficines s’interpreta que en els pròxims estius arribarà una oferta que serà impossible de rebutjar per a Peter Lim. De moment, l’oferta ha sigut rebutjada.

A més, Javi Guerra serà pròximament internacional amb la Selecció espanyola. Com va comptar Miguel Ángel Díaz en COPE, el de Gilet va estar present ja en l’última prellista de la Sub-21. El diumenge, Santi Dénia el veurà de prop a Mestalla i el divendres donarà una llista en la qual el club confia que estiga.