Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La milionària oferta que ha rebutjat el Sevilla per Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 01 Septembre, 2023

L’operació Rafa Mir ha donat molt que parlar. Inicialment, tot i que el València va presentar una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no va ser positiva per part del Sevilla.

El passat dimecres, res més lluny de la realitat, durant la roda de premsa de presentació d’Amallah com a nou jugador del València, Miguel Corona confirmava que Mir no anava a jugar en Mestalla aquesta temporada. “Rafa Mir està descartat, sí. Gestionem els diners de la millor manera per a complir els criteris: ser sostenible. Intentem gestionar per a tindre la millor plantilla possible i donar-li les millors eines al nostre tècnic. Es tracta de complir els criteris de Joc net Financer, que els complim, i també amb una sostenibilitat entre ingressos i despeses. No és tant autorització com ajustar-nos a aqueixos criteris“.

El Sevilla rebutja 17 ‘kilos’ pel davanter murcià

L’última hora del cas Rafa Mir s’ha donat durant aquesta vesprada. Segons havia informat Sky Sport Itàlia, el Milan es trobava en negociacions molt avançades amb el Sevilla per Mir, de manera que tot feia indicar que el jugador acabaria jugant a la Serie A aquesta temporada. 

No obstant això, segons ha confirmat Relevo, els andalusos han rebutjat una cessió amb una opció de compra de 17 milions pel atacant, ja que el conjunt sevillà ha sigut incapaç de trobar-li substitut a Mir.