+  ACTUALITAT  

La ‘Megastore’ ja es prepara

Per Blanquinegres · 18 Novembre, 2014

El València CF ja prepara el desembarcament al nou local situat a la plaça de l’Ajuntament. El Temple de l’Afició de Pintor Sorolla ja es passat.

 

El Club de Mestalla junt amb ,el nou proveïdor tècnic esportiu, ADIDAS, volien preparar una presentació a l’alçada de ambdues entitats. Fruit d’eixa coalició, els blanquinegres volien crear un nou punt d’identificació valencianista, crear un punt on es respirarà valencianisme amb els 5 sentits, no només per a fer-se amb una de les equipacions de l’equip Ché, anar més enllà, assaborir valencianisme. Mai millor dit, ja que a esta nova tenda, a més de ser un punt de venda del merchandising del València CF, comptarà amb un punt de restauració.

Un cantó a la plaça de l’Ajuntament, que esperava des de principis d’estiu. Este nou fòrum, es troba situat al punt de celebració habitual dels valencianistes. Malauradament, el nou local va patir endarreriments continus per la situació cèntrica i els permisos d’obra pertinents necessaris.

Però, després de vora 3 mesos d’endarreriments, a la fi el nou emblema del marketing de l’entitat de Mestalla vora la llum en breus. Ahir, a la tenda de Pintor Sorolla apareixia el següent missatge: “Tancat, en breus ens traslladarem a la Plaça de l’Ajuntament, continuarem atenent-los en la Tenda de Mestalla, disculpen les molèsties”. La tenda emblema del València, El Temple de Futbol, ja ha tancat les seues portes per deixar pas al nou colp d’efecte comercial blanquinegre.

Amb tot ja a punt, l’equip de direcció del València CF, vol tindre tot operatiu per a abans del duel del proper 30 de novembre davant el FC Barcelona i que suposaria un boom per al Club. A més a més, en un punt de vista de mercat, els nadals, es troben al girar el cantó i això suposaria altre augment per a les vendes de les peces d’Adidas. Unes ventes que segons l’entitat blanquinegra ja superen el 80% respecte la temporada passada, amb només 2 tendes.