+  ACTUALITAT  

La Megastore impressiona a València

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2014

El València CF celebra per tot l’alt un dia de tradició i futur al mateix centre de la capital del Túria.

Megastore plantilla

KM0.1

Salvo, Alcácer i Parejo al Km 0 del valencianisme

 

 

Un dia de festa amb gran sorpreses i emocions, així va ser el dia d’ahir. Per fi, la Megastore VCF-Adidas ja ha vist la llum meravellant a tot el món present a la plaça de l’Ajuntament. Minuts abans d’entrar en la millor tecnologia dins d’una tenda de roba esportiva, el València rendia tribut, al punt exacte on es trobava el Bar Torino, local on es va produir la reunió fundacional del València FC el 18 de març del 1919. A esta primera part de la vetlada, on s’ha descobert una placa on marcava el KM 0 del valencianisme. Dins de l’acte han participat el president del València, Salvo, el president de la Fundació VCF, Aurelio Martínez, en un del seus últims actes públics i la persona que ha realitzar l’estudi urbanístic, el senyor Rafael Solaz, historiador de la ciutat. Tots 3 als seus parlaments han destacat l’enfasi del Club per posicionar de la forma més exacta possible el punt original del valencianisme, el Km 0. Al moment àlgid de l’acte, Salvo junt als capitans Alcácer i Parejo han sigut els encarregats de descobrir la ceràmica que es troba a terra. Un tros de ceràmica que certifica que en eixe mateix punt es trobava al 1919 el Bar Torino, lloc de fundació del VCF.

MegastoreMascletà

Focs d’artifici al moment de la inauguració

Quasi com si d’un viatge es tractarà, del passat al futur a la velocitat de la llum, el valencianisme present al centre de València ha botat més de 90 anys en el temps. El futur s’ha representat amb la inauguració de la nova Megastore VCF-Adidas. Minuts previs a presentar al món la ferramenta de vendes de marketing més moderna existent, una mascletà simfònica musical, ha sigut l’espurna perfecta per obrir el nou multiespai blanquinegre. Després del focs d’artifici, els aplaudiments s’han girat cap a la façana del nou local del valencianisme, per fi, la Megastore, ja era una realitat.

Megastorevestidors

Rèplica exacta dels vestidors de Mestalla

Ja al interior del nou joguet de l’equip de marketing, les paraules eren ben poques, només quedava gaudir de tot el que rodejava. Un pilar amb dos pantalles de 11×2 amb les imatges, dades i estadístiques del jugadors de la primera plantilla, 3 sortidors de equipacions automàtiques, vestidors de la tenda, imitant els vestidors dels ídols de Mestalla a Mestalla… A la planta de dalt, es troba la zona del Sport Bar i un laboratori d’Adidas, per personalitzar les camisetes del club.

El resum perfecte del dia d’ahir és el de que comença una nova etapa, una etapa que no oblida les seues arrels, amb la placa del Km 0 del valencianisme, i un futur prometedor amb el qual atendre a tots el valencianistes amb les millor ferramentes possibles, i en eixa parcel·la no s’ha escatimat en recursos. Ahir va ser un dia de molt d’orgull blanquinegre, tot situat en el lloc habitual de celebració dels títols del nostre València CF.