+  SOCIAL  

La ‘Megastore’ blanquinegra, única a Espanya

Per Blanquinegres · 20 Novembre, 2014

El València CF vol ser el pioner barrejant la seua marca amb un bar temàtic. Esta exclusivitat blanquinegra comptarà amb l’experiència de Peter Lim.

 

Una tenda, diferent. El València CF ha volgut obrir un nou canal per oferir l’entitat al seu patrimoni mes valuós, la seua afició. Experimentar, donant-li una volta més a l’aspecte més pur del marketing, amb la pròxima inauguració de la, quasi ja batejada, com ‘Megastore’. Una tenda que trenca tots els esquemes que fins al moment es tenien a Espanya, una tenda que ofereix el merchandising del Club.

Amb esta forta aposta, el club blanquinegre implantarà a un cantó de la Plaça de l’Ajuntament, un model més identificat a terres anglosaxones, ja que a este punt del cap i casal barrejarà valencianisme amb un sofisticat bar temàtic VCF. Per poder portar a bon port este projecte, el València comptarà amb una veu molt experimentada i amb molt a dir. Eixa veu serà del nou màxim accionista, Peter Lim.

Precisament, el magnat de Singapur, compta amb l’exclusivitat de dirigir els bars temàtics a tota Àsia del Manchester United. Per tant, la veu de Lim per traure el màxim redit possible serà de gran importància dins d’este pas endavant de l’entitat de Mestalla per marcar la seua empremta dins del marketing esportiu.