La millor informació del ValènciaCF en valencià

La marea valencianista inunda Cartagena
,

La marea valencianista inunda Cartagena

COMPARTIR

A pesar que aquesta nit arriben els reis mags, el valencianisme ha decidit inundar Cartagena de banderes i bufandes. Hui els aficionats busquen tornar amb el regal de la classificació a la següent ronda.

Res més arribar a la ciutat després d’un curt viatge, ens trobem ja a múltiples aficionats, la majoria amb samarretes blanques i bufandes taronges.

Hi haurà pràcticament ple en la zona visitant de l’estadi de Cartagonova, encara que molts dels aficionats presents arribaven dels voltants. L’entrada era accessibles: 20 euros han hagut de pagar els valencianistes per a veure a l’equip.


Diferents col·lectius com l’Agrupació de Penyes han posat a la disposició de l’aficionat diferents autobusos per a fer més còmode el viatge a Cartagena.

 Amb els aficionats menjant el mític esmorzar valencià pels voltants del camp, l’equip ja es troba a l’hotel de concentració.

 

D’altra banda, s’espera ple absolut en el camp amb rebuda als autobusos inclòs. És una de les grans cites per a la ciutat que molt de temps després rep a un equip de primera divisió.