ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La maledicció de Quique Sánchez Flores a Mestalla

Per Javi Richart · 12 Febrer, 2024

El València CF rep aquest dissabte al Sevilla FC a Mestalla. El conjunt de Rubén Baraja ve de perdre inesperadament contra l’UD Las Palmas als últims minuts de partit, i sumar una derrota dolorosa que fa que els blanc-i-negres s’allunyen dels llocs d’Europa. Al front tindrà a l’altra cara de la moneda, a l’equip andalús que, immers en una situació crítica, ve de dues victòries consecutives després de guanyar a l’Atlètic de Madrid.

Serà un encontre molt especial per a Quique Sánchez Flores, entrenador del Sevilla FC, que té un passat especial com a valencianista. A banda de defensar la camiseta blanquinegra com a jugador, va ser entrenador del València CF entre 2005 i 2008. Ara, torna a Mestalla, on mai ha guanyat com a entrenador visitant. 

El balanç de Quique Sánchez Flores contra el València CF és de 3 victòries, 4 empats i 8 derrotes. En canvi, cap d’aquestes victòries han sigut a Mestalla (dues d’elles al Coliseum amb el Getafe i una amb l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón.

L’entrenador madrileny ha dirigit Mestalla com a entrenador visitant en 7 ocasions, amb un balanç de 5 derrotes i 2 empats. De fet, la maldició era més greu l’any passat, quan el tècnic, aleshores del Getafe CF, s’enfrontava al València després de 13 anys sense derrotar-lo. En canvi, l’equip madrileny va eixir vencedor per 1 a 0 al debut de Rubén Baraja.