La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Lliga i els futbolistes pacten una baixada de salari d’un 10% si no es juga més
,

La Lliga i els futbolistes pacten una baixada de salari d’un 10% si no es juga més

COMPARTIR

728-90

Ahir va tindre lloc una reunió telemàtica entre La Lliga, representada per Tebas i Luis Gil, i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), amb David Aganzo y Diego Rivas al capdavant. Segons informa COPE, varen acordar una baixada d’un 10% del sou dels futbolistes en el cas de que no es jugue cap partit més.

A més, la mateixa cadena de ràdio informava d’un segon acord. Aquest es basa en que si La Lliga es reprén, l’AFE accepta jugar cada 48 hores sempre i quan els jugadors guanyaren entre un 15 i un 20% més.

També varen abordar el tema dels possibles ERTE en els equips espanyols. De fet, L’AFE havia emés un comunicat de matí denunciant irregularitats i demanant a La Lliga que vigilen molt els casos en el futbol professional. A més, explicava que l’Estat no es faria càrrec del 70% del salari dels futbolistes perquè l’activitat no havia cessat.

Tebas, president de La Lliga, va transmetre que la majoria d’equips. prefereixen optar a altres vies. L’AFE, amb les dades que té ara mateix, calcula que més del 25% dels clubs aplicaran ERTE, en el pitjor dels casos. El VCF, per la seua part, ja va informar de que no n’aplicaria cap, ja que, segons paraules de Murthy, seria una injustícia per als seus treballadors.