ACTUALITAT  

La Lliga Endesa arrancarà sense públic a les graderies

Per Fermín Rodríguez · 17 Septembre, 2020

La lliga regular ACB començarà a porta tancada de forma oficial després de l’assemblea celebrada per tots els clubs que integren el nostre campionat domèstic.

Al llarg d’aquesta reunió s’ha decidit que la tornada dels aficionats a les seues butaques es portarà a terme de forma progressiva.

S’iniciarà amb la Fase 1, és a dir, amb els pavellons buits, i en funció de com evolucione de la pandèmia en les pròximes setmanes, anirà tornant el públic, primer amb un aforo limitat (Fase 2) i finalment amb els estadis plens (Fase 3), desig de tots els amants de l’esport.

Aquesta decisió s’oposa a la presa per part de l’Eurolliga de permetre l’entrada d’un percentatge de persones als partits de la Euroligue PreSeason Tour, torneig celebrat aquesta mateixa setmana a la Fonteta.

Fins al moment, l’únic club en pronunciar-se respecte al repartiment d’unes hipotètiques entrades ha sigut el Real Betis, que afirma que les sortejarà “entre els abonats”, facilitant “l’agrupació de famílies i amics fins a un màxim de 6 persones”.