La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Lliga confirma els horaris de la primera jornada de la temporada
,

La Lliga confirma els horaris de la primera jornada de la temporada

COMPARTIR

El València de Gennaro Gattuso ja sap quan començarà el seu camí en la Lliga Santander. El club de la Capital del Túria debutarà davant el Girona a l’estadi de Mestalla. En una temporada en la qual s’espera complicada, Gattuso espera convertir Mestalla en un fortí i poder sumar punts importants. 

El tècnic italià és conscient de la importància de començar amb bon peu la temporada. El València necessita encadenar bons resultats al llarg de les primeres jornades per a no patir i fer tot el possible amb l’equip que tindrà en eixes dates. 

Ara mateix, la Lliga de Futbol Professional ha confirmat els horaris de la primera jornada. El València rebrà al Girona el diumenge catorze d’agost a les 19:30 de la vesprada. Cal recordar que el partit es disputarà en el mes d’estiu quan més calor fa. Per esta raó, s’espera que hi haja parades d’hidratació durant el partit. 

 

Com veure el partit per televisió

Per a la gent que no puga assistir a Mestalla, el partit es retransmetrà per DAZN la Lliga, ja que la cadena ha comprat la meitat dels drets televisius del campionat espanyol. No obstant això, DAZN va arribar a un acord amb Movistar i els canals estaran dins de la multinacional.