Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Lliga confirma els horaris de la primera jornada de la temporada

Per Pablo Marquez · 30 Juny, 2022

El València de Gennaro Gattuso ja sap quan començarà el seu camí en la Lliga Santander. El club de la Capital del Túria debutarà davant el Girona a l’estadi de Mestalla. En una temporada en la qual s’espera complicada, Gattuso espera convertir Mestalla en un fortí i poder sumar punts importants. 

El tècnic italià és conscient de la importància de començar amb bon peu la temporada. El València necessita encadenar bons resultats al llarg de les primeres jornades per a no patir i fer tot el possible amb l’equip que tindrà en eixes dates. 

Ara mateix, la Lliga de Futbol Professional ha confirmat els horaris de la primera jornada. El València rebrà al Girona el diumenge catorze d’agost a les 19:30 de la vesprada. Cal recordar que el partit es disputarà en el mes d’estiu quan més calor fa. Per esta raó, s’espera que hi haja parades d’hidratació durant el partit. 

 

Com veure el partit per televisió

Per a la gent que no puga assistir a Mestalla, el partit es retransmetrà per DAZN la Lliga, ja que la cadena ha comprat la meitat dels drets televisius del campionat espanyol. No obstant això, DAZN va arribar a un acord amb Movistar i els canals estaran dins de la multinacional.