La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Lliga anuncia que no flexibilitzarà el Fair Play Financer
,

La Lliga anuncia que no flexibilitzarà el Fair Play Financer

COMPARTIR

La Lliga Espanyola es troba en greus problemes financers. Fins a 14 equips no poden inscriure als seus futbolistes i tan sols queden deu dies perquè comence la competició. En el cas del València, la venda de Cillessen sí que permet les inscripcions de Samu Castillejo i Samu Lino, però de moment no té capacitat econòmica per a afrontar les operacions Arthur i Torreira.

Trobar solucions

Segons Héctor Gómez, hui hi ha hagut una assemblea on s’ha afirmat que la Lliga no flexibilitzarà el seu Fair Play Financer, per tant, s’insta als equips a trobar solucions dins de les seues capacitats, com ha fet per exemple el Barça. La institució de Javier Tebas no vol que augmenten els deutes i considera que no pot fer com que no passa res.

El marge del València

Com explicàrem ahir, en el cas del València açò és un problema greu, ja que té venuts quasi tots els seus drets televisius, així com els beneficis dels abonaments i la publicitat estàtica. En cas d’activar la palanca econòmica a través dels drets televisius que encara no estan vinculats a cap empresa externa podria traure un màxim de 7-8 milions d’euros.

La situació global

Això sí, seria una temeritat tindre tots els actius del club venuts, ja que si un dia el València necessita “cash” immediat no tindria marge de maniobra. La realitat, una vegada més, és que a Mestalla la gestió de Meriton és molt deficient, però també cal tenir en compte que en este cas concret són molts els equips que estan ofegats amb la seua economia.