ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La llegenda del València que acompanyarà a Baraja en la banqueta

Per Alex Alfaro · 14 Febrer, 2023

El València ha fet oficial fa uns minuts la incorporació de Rubén Baraja com a nou entrenador del València després del seu pas pel Saragossa, Tenerife, Sporting, Rayo Vallecano i l’Elx. En eixe comunicat s’especifica que al costat d’ell s’asseurà en la banqueta Carlos Marchena com a segon entrenador.

Comunicat oficial del València

El Valencia CF ha aconseguit un acord amb Rubén Baraja per a ser l’entrenador del primer equip.

Rubén Baraja (11/07/1975) es fa càrrec de la banqueta del Camp de Mestalla després d’entrenar al Reial Saragossa, CD Tenerife, Real Sporting de Gijón, Rayo Vallecano i Elx CF, a més de la seua destacada experiència com a tècnic del Juvenil A de Divisió d’Honor de l’Acadèmia VCF.

El ‘Pipo’, un dels jugadors més llorejats i il·lustres de la història del Valencia CF, coneix la idiosincràsia del Club i torna a casa com a entrenador per a aportar la seua professionalitat i compromís després de forjar la seua llegenda en la dècada dels 2000 contribuint a guanyar dos Lligues, una Copa de la UEFA, una Supercopa d’Europa i una Copa del Rei.

En els pròxims dies es farà càrrec de l’equip en la Ciutat Esportiva de Paterna i en el seu cos tècnic contarà també amb una altra llegenda valencianista com Carlos Marchena.

El Valencia CF vol agrair públicament a Voro González la seua implicació i compromís durant la seua etapa com a entrenador del primer equip.