ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Liga presenta un cartell promocional que cabreja a l’afició valencianista

Per Marc Santiago · 02 Juny, 2023

La Liga ha presentat un cartell per a “promocionar”, si és que es pot dir així, l’última jornada de lliga, on molts equips estaran lluitant per a poder aconseguir la permanència i seran uns partits molt intensos, amb pressió i nervis per a tots.

Aquest cartell compta amb la imatge d’un jugador de cada equip que està en la lluita i presenta un eslògan que diu: “Cada partit, una final”. Açò ha cabrejat a l’afició valencianista, ja que presenta al València d’una manera que no correspon amb la història i la grandària del club, que sempre ha sigut un equip top, estant en les primeres posicions de la taula i jugant competició europea, a més de guanyant títols.

Si bé és cert que el València és un equip que no es pot comparar per palmarés i història amb la resta dels que estan en el cartell, actualment estem en una situació molt similar amb aquests en el que es refereix al panorama esportiu. És trist veure com un equip que mou a tanta gent i que és tan gran històricament, estiga en una situació tan delicada i tan fora del que és l’habitual per al club.

El València se salvarà, però el mal seguirà si continua estant sota el domini de Peter Lim i els seus sequaços. Esperem que en un futur pròxim puga’m estar escrivint sobre victòries de títols i fitxatges, i no sobre càlculs per a salvar l’equip.