ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Liga i la RFEF acorden que les dues últimes jornades siguen a horari unificat

Per Marc Santiago · 05 Maig, 2023

La Liga i la RFEF han acordat que les dues últimes jornades de lliga de Primera i Segon Divisió siguen a horari unificat, com ja ve sent habitual. Ho han comunicat després de coneixer els horaris de les jornades 35 i 36, però encara no es coneix la data dels partits  definitiva.

Comunicat oficial de La Liga

Com és habitual en anteriors temporades, les dues últimes jornades de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank es programaran en horari unificat.

 

D’aquesta manera, les jornades 37 i 38 de LaLiga Santander, i les jornades 41 i 42 de LaLiga SmartBank es programaran en horari unificat per a tots els partits els resultats dels quals pogueren tindre incidència en la classificació final, tant per a determinar el campió de totes dues categories, com en *LaLiga Santander els llocs que donen accés a les diferents competicions europees, Supercopa d’Espanya i els llocs de descens i, en el cas de *LaLiga *SmartBank, per a determinar els llocs d’ascens directe, descens i places de play-off d’ascens.

 

Aquells partits que pogueren incidir en la consecució d’un mateix objectiu esportiu però els resultats del qual no afecten altres partits en els quals estiga en disputa un altre objectiu diferent, es podran programar en un horari unificat independent.

 

Les trobades el resultat de les quals no tinga o poguera tindre afectació a les situacions descrites amb anterioritat podran programar-se de manera independent dels horaris unificats.