Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La lesió de Gayà no pareix greu i no descarta jugar el primer partit

Per Pablo Marquez · 17 Novembre, 2022

José Gayà va encendre ahir totes les alarmes a l’entrenament de la selecció. El lateral es va retirar de l’entrenament a causa d’uns problemes en el seu turmell. En la primera exploració, els metges de la selecció eren optimistes.

Segons ha informat el Partidazo de la COPE, José Gayà sofreix un esquinç molt lleuger en el seu turmell dret. Esta lesió s’ha produït en un moment de mala sort en el qual el jugador del València ha xafat malament.

Gayà es farà proves hui

En el dia de hui, José Gayà es sotmetrà a una resonança magnètica per a conéixer la duració exacta de la seua lesió. Però, al tractar-se d’un esquinç d’este tipus, s’espera que el temps estimat de baixa siga només d’una setmana.

No hi ha perill de quedar-se sense Mundial

Per esta raó, des de la selecció consideren que José Gayà es recuperarà bé i no descarten la seua presència en el partit inaugural per a Espanya del pròxim dimecres davant la selecció de Costa Rica. Per tant, si en les proves no ix una cosa molt diferent, José Gayà continuarà sense cap problema en la concentració de la selecció i jugarà el Mundial.