ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

La Juventus s’interessa en Gayà

Per Pablo Marquez · 27 Agost, 2020

La Juventus ha començat un nou projecte de la mà d’Andrea Pirlo. El tècnic italià vol una revolució total en la seua plantilla i espera incorporar talent jove per a jugar en el seu equip.

Segons ha informat el diari italià, Tuttosport, la Juventus està interessada en el lateral esquerre del València, José Gayà. Les actuacions del lateral de Pedreguer no han passat desapercebudes i els grans equips d’Europa han preguntat per la seua situació per a incorporar al futbolista del València.

La idea de la Juventus és la de realitzar un intercanvi de jugadors amb el València. El club de la Capital del Túria està interessat en els defensors italians, Rugani i Di Sciglio. Per això, la Juventus voldria aprofitar-se de la situació i fitxar a Gayà.

De moment, Gayà vol continuar en el València en el qual la intenció del club és que siga el capità i el millor pagat de la plantilla. A més, el lateral de Pedreguer sempre ha presumit de sentiment valencianista i la seua continuïtat pareix clara.

No obstant això, la situació econòmica del València continua sent dramàtica i una bona oferta per Gayà replantejaria a Meriton la continuïtat del lateral valencianista.