Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Juventus pensa en un altre porter diferent a Mamardashvili

Per Pablo Marquez · 16 Novembre, 2022

Giorgi Mamardashvili és una de les peces més importante del València de Gennaro Gattuso. El porter georgià està fent una magnífica temporada. A causa del seu nivell i la seua progressió, ha despertat l’interés de grans clubs d’Europa. Un d’ells era la Juventus.

No obstant això, segons ha informat la Gazzeta Dello Sport, la Juventus ja no està tan interessada en Giorgi Mamardashvili i tractarà de tancar el fitxatge de Gugliemo Vicario, porter que actualment milita en l’Empoli.

Esta situació arriba per la renovació del porter del València. Amb un contracte firmat fins a 2027 i una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, el València ha aconseguit blindar al seu porter. Però a l’estiu tot pot passar i podria arribar una oferta irrebutjable per part d’algun equip de la Premier League.

Últim dia de mercat

Cal recordar que, abans de la seua renovació, el València va tindre por de perdre a Giorgi Mamardashvili l’últim dia del passat mercat de fitxatges. Hi havia equips disposats a abonar la seua clàusula de rescissió. Finalment, Mamardashvili va optar per quedar-se i el València estarà atents a pròximes ofertes pel porter georgià, ja que és una de les peces més valuoses de la plantilla.