La millor informació del ValènciaCF en valencià

La Juve s’interessa en Mosquera i Gasiorowski
,

La Juve s’interessa en Mosquera i Gasiorowski

COMPARTIR

El València ja sap que ha de vendre este mercat d’estiu per un valor de 60 milions d’euros. El club che no travessa un bon moment financer i és per això que es prepara per a vendre a alguna de les seues estreles, però els futbolistes de primer nivell no són els únics on s’interessen la resta de clubs, ja que segons Plaza Deportiva, la Juventus s’ha fixat en dos joies de la pedrera valencianista: Mosquera i Gasiorowski.

Minuts amb el primer equip

Els dos actuen a la posició de central i són internacionals amb Espanya sub-19 i sub-17 respectivament. Mosquera este any ha pogut debutar en l’elit, tant a la Copa del Rei com a La Lliga, i ha deixat molt bones sensacions, però és una realitat que encara és un projecte de futur. Per la seua banda, Gasiorowski no ha tingut cap minut amb el primer equip, però és un jugador que tenen en compte.

Internacionals

D’esta manera, s’encén l’estat d’emergència a un València que teòricament presenta un projecte de pedrera degut als seus problemes econòmics, però que no pot presentar un projecte paregut al de la Juventus de Turín. Mosquera i Gasiorowski són dos centrals que estan permanentment a la vista per ser internacionals i els grans equips d’Europa no tardaran en preguntar per ells, la Juve ja ho ha fet.