Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

La Juve s’avança en la carrera per André Gomes

Per Blanquinegres · 30 Abril, 2016

L’assumpte André Gomes va guanyar ahir un capítol més per contar. La reunió programada entre Jorge Mendes, agent del jugador i Beppe Marotta, dirigent del conjunt ‘bianconero’ de la qual ja en fèiem ressò va acabar produint-se. El resum de la mateixa segons els mitjans italians Telelombardia va ser que la Juventus de Torí ja hauria arribat a un acord per fer-se amb els servicis del mig centre portuguès per un preu de 35 milions fixes més variants que podrien fer augmentar el traspàs final. Més detalls de la reunió, segons Sky Sports Itàlia, Peter Lim també va formar part de la taula de negociació junt als dos protagonistes abans esmentats. Segons les mateixes fonts transalpines, l’acord va produir-se de forma senzilla.

Este acord de 35 milions d’euros més bonus podria quedar-se en res tenint en compte que el Benfica també participaria de l’operació, ja que reserva un 25% del futur traspàs del que fora jugador ‘encarnado’.

Caldrà estar atent als esdeveniments durant les pròximes setmanes. Per una banda el jugador sempre s’ha mantes prou ferm en matèria del seu futur. “Vosaltres esteu més preocupats pel meu futur que jo”. Però per altre costat, la imminent cirurgia que els comptes blanquinegres necessiten, en concret en l’apartat de cost de plantilla, fan augurar un estiu dur en quant a l’èxode de jugadors considerats ‘TOP’ per a un projecte com el que Meriton sempre ha tractat de vendre cara a l’aficionat valencianista.

El revés de vore fora del VCF a jugadors com el propi André Gomes, Shkodran Mustafi o Enzo Pérez, podria suposar una gran pèrdua de confiança del valencianista cap a la figura de Peter Lim i per tant cap a la propietat, Meriton Holding.