Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

FITXATGES  

La Juve oferix 17 milions i Lemina per Cancelo

Per Cristian Año · 27 Juliol, 2017

La Juve continua lluitant amb els equips que desitgen a Cancelo per a fer-se en el lateral dret. El conjunt italià aposta fort pel portugués, i ja hauria fet una oferta de 17 milions d’euros més Lemina segons informa el mitjà Corriere Dello Sport.

Després de l’eixida de Dani Alves, l’equip de Massimiliano Allegri es veu necessitat per fitxar a un lateral dret que cobrisca les qualitats del brasiler, és a dir, un jugador incansable amb potència ofensiva com Joao Cancelo. El portugués necessita minuts si vol estar en la llista de convocats de cara al Mundial de Rússia, i podria barallar les diverses opcions. El que està clar, és que el seu futur està lluny de València CF.

El conjunt ‘ché‘ demanava en un principi 35 milions pel lateral, però la Juventus ha rebaixat la xifra i ha inclòs a Lemina, un jugador que ja estava en la llista de Mateu Alemany, el Director Esportiu del València CF. Marotta, el Director Executiu dels italians, encara espera una resposta, tot i que miren la negociació en optimisme.